Casadelesidees.cat plataforma per recollir idees al voltant del l’habitatge

Davant dels reptes de l’habitatge, tots som veïns. Per això el Ajuntament de Barcelona a creat lacasadelesidees.cat, una plataforma dirigida a recollir idees al voltant del tema de l’habitatge. Idees d’experts, associacions, grups d’interès i tothom que es vulgui sumar a la iniciativa. Pots forma part dels més d’1.600.000 veïns que posaran les seves idees en comú.

FASE D’INSPIRACIÓ I CREACIÓ: Aquest és el moment de registrar-t’hi, inspirar-te amb el contingut que t’ofereix la plataforma i activar les neurones per crear la teva ideaTambé es pot participar ajudant a complementar les idees de la resta d’usuaris o donant suport a les més interessants.

El 19 d’abril, marca el final d’aquesta fase, entre la participació popular i l’opinió d’un comitè d’experts s’escolliran les 30 idees que millor ajudin a afrontar els reptes de l’habitatge.

INICI FASE DE CONCEPTES: Aquesta és la fase en què creixeran i maduraran les idees inicials. A més de les contribucions d’altres usuaris, es realitzarà un taller de conceptualització i millora de propostes amb professionals del sector per convertir-les en conceptes més elaborats abans del 12 de maig.

FASE DE SELECCIÓ: Fins al 19 de maig, es combinarà el suport ciutadà amb l’opinió d’un grup d’experts per escollir les 10 propostes _nalistes.Les idees guanyadores es presentaran oficialment

DIGUES-HI LA TEVA: Entra a lacasadelesidees.cat, registra-t’hi i participa-hi activament aportant-hi les teves idees, contribuint a millorar les existents o donant-los suport. També t’animem a difondre la iniciativa perquè arribi a la màxima quantitat de gent possible a través dels materials que trobaràs al web. El més important és que, entre tots, fem créixer La Casa de les Idees i ajudem a millorar la ciutat on tots volem viure.

Sobre Redaccion