Feina monumental a Les Arenes

Una obra que advoca per la flexibilitat i la polivalència. Les característiques de la cúpula permetran que sigui utilitzada com a sala de concerts, conferències o exposicions, fet que enriquirà la vida cultural de BCN

Dijous 24 de març, a mitja tarda, centenars de persones a la plaça d’Espanya desviaven el focus d’atenció. En lloc de cercar amb la seva mirada les fonts de Montjuïc o el Museu Nacional d’Art de Catalunya, s’encaraven al nord per observar la darrera obra que estrena la ciutat de Barcelona: Les Arenes, el nou centre comercial, cultural i d’oci de la capital catalana, que neix a l’interior del que va ser l’antiga plaça taurina, signe de temps passats.

El monogràfic analitza pas a pas el procés de disseny i construcció que ha seguit una obra que aposta per la flexibilitat i la polivalència i, en paraules d’un dels seus arquitectes, Luis Alonso, “suposa un interessant matrimoni entre el respecte arquitectònic historicista i l’aposta per nous continguts i tecnologia d’alt nivell”.

Les Arenes [català]

Las Arenas [castellano]

Sobre Redaccion