La rehabilitació espera recuperar-se amb una nova llei

La rehabilitació està estancada. Així ho indiquen les xifres i els professionals del sector, que veuen amb bons ulls la necessitat de portar a terme una reforma legislativa que la impulsi i promogui de manera decisiva. Els experts aposten també per crear una plataforma on tots els agents que intervenen en la rehabilitación i l’Administració vagin de la mà.

Els professionals aposten per crear una taula de diàleg que contribueixi a dinamitzar l’activitat i en què estiguin representats tots els agents que intervenen en el sector.

Moltes de les esperances dipositades en els últims anys en el sector de la rehabilitación no s’han vist del tot satisfetes. Havia de convertir-se en el principal amortidor d’una recessió sense precedents en el sector de la construcció. La rehabilitació es va presentar com una possible sortida, impulsant l’activitat de moltes empreses i mantenint en bona part l’ocupació en el sector de la construcció. A més, tenia el beneplàcit perquè és la garantia de la bona conservació del parc immobiliari i patrimonial del país. No obstant, la realitat és tossuda, i la crisi, implacable.

PDF Rehabilitación 2012

PDF Rehabilitació 2012

Sobre Redaccion