Respostes per als emprenedors

Durant dos dies, el 15 i el 16 de juny, el Saló Bizbarcelona oferirà diverses propostes a les mentalitats emprenedores. Caldrà escollir entre el centenar d’activitats que s’hi organitzen, des de repassar els aspectes claus de les diferents formes jurídiques, elaborar un bon pla de negoci, assajar l’actitud atrevida i compromesa de la persona emprenedora, conèixer les claus per vendre amb èxit a la Xina fins a aprendre a gestionar i liderar una marca online.

Els creatius tindran un espai interactiu on podran mostrar els seus nous projectes. D’aquesta manera la plaça de l’Univers de Montjuich es convertirà en Pecha Kucha, una trobada interdisciplinària per compartir la creativitat. Per aportar tot el seu know-how, es desplaçaran fins al saló alguns professionals amb projectes empresarials que han obtingut el reconeixement internacional.

En darrer lloc, les empreses innovadores que requereixin finançament privat per créixer podran participar en el Mercat del Finançament, on podran mantenir entrevistes privades amb els 150 inversors nacionals i internacionals més exitosos, amb un poder d’inversió de fins a 300 milions d’euros per empresa.

BizBarcelona [català]

BizBarcelona [castellano]

Sobre Redaccion