Resultats visibles

LA REHABILITACIÓ COM A ALTERNATIVA ECONÒMICA REAL

La rehabilitació no ens traurà de la crisi però, en temps difícils, sembla una alternativa econòmica real per a propietaris i constructors. D’altra banda, també és indubtable que l’acció rehabilitadora consolida les ciutats, contamina menys i representa una activitat constructiva enriquidora.

Rehabilitació i manteniment on Vimeo.

El monogràfic torna a posar l’accent en la rehabilitació des d’una pluralitat de perspectives i recull les conclusions de la taula rodona organitzada per El Periódico de Catalunya que va tenir lloc el passat dilluns dia 15 de febrer al Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona.

Una taula rodona on es va analitzar la feblesa de la cultura de la rehabilitació en el nostre país i les possibles solucions que pot aportar aquest tipus de construcció. En aquesta van participar algunes de les veus més representatives del sector: Núria Pedrals (Directora General de Qualitat de l’Edificació i Rehabilitació de l’Habitatge), Lluís Marsà (Vicepresident primer i President de la Comissió d’Habitatge de la APCE), Maria Rosa Remolà (Presidenta del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Barcelona), Elena Juano (Secretària del Col·legi d’Administradors de Finques), Marta Recolons (enginyera tècnica industrial i membre de la Junta de Govern del CETIB) i Jordi Sarrats (Secretari del Gremi Empresarial d’Ascensors de Catalunya). Tots ells es van mostrar d’acord en què la rehabilitació és sostenible com a realitat econòmica i ecològica.

Catalunya Construeix versió FLASH [català]

Catalunya Construye versión FLASH [castellano]

Catalunya Construeix versió PDF [català]

Catalunya Construye versió PDF [castellano]

Sobre Redaccion